ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ 

Жената СТРЕЛЕЦ
 
Тя е донжуанка на зодиака. Умът й е ограничен в избора на любовник. Един мъж може да я привлече само със своя ентусиазъм, с хубавото си чувство за хумор и тя ще пренебрегне всички други качества. Ще върви от едно сексуално действие към друго с лекота, така че всеки да остане приятел с нея. Не е способна на дълбока емоционална привързаност и с по-голяма готовност следва капризите на романтичните си наклонности. Играч е в играта на любов – всеки нова любовник е чип за ролетка, който тя залага на числото, което се надява да спечели. Ако една връзка завърши лошо, приема това философски: след време ще има нов любовник, защо трябва да плаче? Суетна е. С наближаването на старостта е готова да отиде в най-близкия салон за пластична операция. Аз познавам една жена стрелец, която постъпи в прочута бразилска клиника и през няколкото седмици за преобразяване (лицето й през цялото време беше в бинтове) имаше не една любовна връзка. Жената стрелец обича да притежава и да бъде притежавана. Ако всичко й стане скучно, може едва ли не да си пререже гърлото, за да има нещо интересно. Носи сърцето си на длан. Пряма, честна, добродушна и благородна е. Обича свободата си и трябва да бъде свободна да пътува. Непрекъснато се нуждае от стимули. Даже когато е щастлива, не може да бъде сама – нуждае се от публиката, която да бъде свидетел.
Обикновено жената, родена под този знак, иска да упражнява секса с обещаващ партньор, но се интересува далеч повече от приятелството, размяната на идеи и романтични авантюри. Понякога може да бъде настойчива и за мъжа да стане трудно да разбере дали участва в сексуална авантюра или просто търси приятел. “Защо не можем да бъдем просто приятели?” – това вероятно е казано за първи път от жена стрелец. Нищо не може да охлади безгрижните завоеватели по-бързо от въпрос като този.
Изглежда, че тя никога не се застоява на едно място. Нейният апартамент обикновено изглежда като чели току-що се е нанесла или го напуска. Бързо изоставя работа или мъже, които не я интересуват. Винаги има нещо друго да се прави, тогава защо да се отегчаваме? Тя е идеален спътник в живот ден за ден. Когато известният английски писател Арнолд Бени казва, че неприятното в едно съжителство като женитбата е делничността, той не е имал предвид жена стрелец. Нейният ентусиазъм, сговорчивостта, сърдечното чувство за хумор и бързият й ум са радост за мъже.
Тя е добър слушател, добър другар за всеки, който обича спорта, приключенията на открито, изключителна домакиня, която привлича към себе си интересни хора. Какво повече може да иска един мъж? Преди да излезете да търсите жената стрелец, с която да си устроите леко домакинство, имайте предвид следното: тя е страшна, непоправима флиртаджийка и отблъсква много от обожателите си, като дава вид, че всичко това й е известно. Най-шокиращото е, че обикновено в действителност не е научила достатъчно по този въпрос, дори да си дава вид, че знае. Нейната откровеност в любовните връзки очарова мъжете. Тя изобщо не възпира импулса, си да говори за други мъже, които е познавала преди, и когато е разочарована от някой любовник, не се колебае да му го каже. Може би не е изненадващо, че много жени стрелец завършват неомъжени.
Нейната нетърпелива, импулсивна природа е във война с интересите й. Тя би се ориентирала по-добре в живота, ако разбираше по-ясно истинската си сила и слабост. Но тя е от този тип, който винаги ще направи нещо два пъти преди да се е огледал и никога не приема съвети или предупреждения от другите. Въпреки, че изглежда доста способна да държи в ръцете си своите работи, това не винаги е така. Когато наистина обича един мъж, става доста зависима. Ако той я напусне, склонна е към емоционални депресии.
С тънка кожа и лесно наранима, често е жертва на безскрупулни партньори, докато истинският мъж си отива. Незряла и със самочувствие, безпочвена и променлива, тя трудно може да бъде разбрана и не се поддава на контрол.
 
 
Нейният сексуален живот
 
Любимото й място за секс е на пясъчния бряг. Една жена стрелец, която познавах, обичаше да излиза с приятеля си на един самотен провинциален път и да правят любов на покрива на колата. Може би този афинитет към живота на открито е една от причините толкова много от жените, родени под този знак, да се присъединяват към нудистки лагери. Сексът харесва на жената стрелец, но не проточвайте твърде много предиграта. Първото нещо, от което тя се интересува, е нейното собствено задоволяване. Докато не забелязва предиграта, предпочита да започнете главното представление колкото може по-скоро. Способна е на многократен оргазъм. Някои мъже смятат маниерите й в леглото за нетактични и е истина, че тя може да бъде твърде несъобразяваща се с любовника си. Ако не получава това, което иска, може да мастурбира пред него, докато той стои, без да е задоволен.
Обича да измъчва партньора си, докато той загуби самоконтрол. Постига го чрез техниката “Започни и спри”. След като го е довела почти до кулминация чрез фелацио, се настанява директно върху него и бавно спира. Когато той достигне до върха на непоносимо напрежение, тя се отдръпва. На нея не й пречи, ако мъжът свърши твърде бързо. Може да свива своите влагалищни мускули и да го възбуди отново. И след това е готова за нов опит. Тя харесва следиграта, когато може да лежи до своя любовник, да пуши цигара, да пие вино и да обсъжда удоволствието, което току-що са преживели. Сексът е акт на приятелство и тя не харесва любовници, които се държат, като че ли цялата вселена току-що се е променила.
Нейната основна трудност е неспособността й да се отдаде напълно на един-единствен мъж. Без избор прелита от един на друг, не оказва силна съпротива и не намира особено удовлетворение. Има твърде много опити и твърде малко истински чувства.
Обратно на своя мъжки зодиак, жената стрелец не се увлича от експеримента, тя не се интересува от инструменти за перверзия – тези екзотични играчки в спалнята не я интересуват. Не е познавач на еротиката. Определено предпочита изпитаните и истински форми на сексуална игра и не се интересува от вариациите, които счита за излишни. Напоследък една жена стрелец около 40-те години дойде при мен за консултация. Нейният проблем беше, че след като е започнала връзка със симпатичен, по-млад от нея мъж, тя няма желание да продължи със сексуалните трикове, които той иска. Нейният любовник я подтиквал към такива действия като поставяне на банан във влагалището и след това да използва мускулите си, за да го повдига и сваля по такъв начин, че той да го яде, без да използва ръцете си. Съвсем естествено е, че като стрелец тя намира това излишество за безвкусно. Трябва ли да прибавяме, че той беше скорпион?
Свободомислещите сексуални отношения на жената стрелец я водят в обстоятелства, при които може да прави любов с жени по същия начин, както с мъже, в една лесбийска афера тя може да е активната. По някаква причина в такива взаимоотношения често е жестока и садистична. Най-малко единствените й намерения са да задоволи собствените си сексуални потребности. Партньорка лесбийка, тя обикновено обича да използва двоен изкуствен член – с две глави, всеки край във влагалището на жена. Не е необходимо винаги да бъде с човешки същества. Тъй като е много привързана към животните, нейните незадоволени страсти могат да я доведат до скотофилия. Особено обича кучета или коне, или нещо, което би могла да дресира.
 
 
Мъжът СТРЕЛЕЦ
 
В момента когато го срещнете, вие ще се почувствате по-жива. Той е весел, сериозен, умен, остроумен и ще ви накара да мислите, че сте най-очарователната. Не се трогвайте. Ако се вгледате, ще видите, че неговият поглед танцува от жена на жена в стаята. Истината е, че той иска всички. Когато една симпатична жена влезе в стаята, ще я последва, ще й предложи напитка, ще изпълни специален репертоар да я заинтригува. Ще вземе адреса и телефонния й номер. Ще я засипе с телефонни обаждания, сладкиши, цветя и други подаръци. В един роман, той е идеалист, който мисли, че поредното момиче е единственото. Няма значение колко пъти е разочарован. Неговият оптимизъм се съживява, той гледа на всеки нов ден като на нова възможност. Но независимо от всичко това е ден, който той никога досега не е виждал. Може да де чудесно да се събудиш и да откриеш, че днес е вторник.
Той е човек на чувствата със сърце, което може да бъде пронизано, иска да бъде влюбен, но се страхува от съюз. Нито една връзка не може да продължи дълго, защото в природата му е да създава проблеми, когато такива няма. След това неговата аналитичност се заема и разнищва проблема по такъв начин, че доказва: той не може да бъде решен. Бори се срещу по-близкото обвързване и предизвиква ревност у жената. Предпочита връзки с по-опитни жени, защото те ще приемат любовта лесно, като него. И той ще им достави толкова удоволствие, колкото и на себе си. Вярва, че всеки роман трябва да бъде с чувство за хумор. В действителност не е подготвен да влезе в дълготрайни истински взаимоотношения. Отнася се към любовта твърде леко. Когато се влюбва, не обича да чувства, че сключва договор. Трябва да има спасителна сламка. Никога не знае какво всъщност иска. Може да убеди себе си, че най-важното нещо в живота е да знаеш какво точно искаш. Мъжете стрелец са откровени и словоизлиятелни. Истината понякога наранява, но тактът не е присъщ на стрелеца. От друга страна, ако той ви даде дума, можете да разчитате на него. Като приятел е сговорчив, толерантен. Но веднъж станал ви любовник, вие се превръщате в негова сянка. Той не иска да ви помогне да растете. Ако си изразходва времето с вас и вие го разочаровате, неговото привличане ще премине в отблъскване, не стои над дребнавата критичност или мълчаливото одобрение. Върши нещата съвършено и изисква умствено и физическо съвършенство от този, когото обича. Но неговата критичност е също знак, че ви чувства близко до себе си.
Той има склонност към тайнственост и би държал взаимоотношенията си в тайна даже когато това не е необходимо. Чувствителен и лесно изпадащ в депресия, може да страда от нервност и странна потиснатост. За щастие тези настроения не траят дълго. Вие можете да бъдете отблъснати от неговата упоритост. Той обича да върши нещата самичък, без да ги споделя. Опитът го е научил, че може да постигне почти всичко, към което е насочил амбициите си. Той е много практичен финансист. Но слабостта му е в начинания, които не са достойни за него. Ще видите, че е щедър. Обича лукса и прави блестящи подаръци. Отличен разказвач е, чаровен гост на тържества. Предпочита малки празненства, не твърде много хора под един покрив. Най-добре се чувства изобщо без покрив. Обича широките открити пространства, безоблачното небе и звездите, пътуванията, новите гледки, новите лица, контакти и преживявания. Той е прототип на мъжа, който отишъл при един пътнически агент и поискал билет до “някъде”, защото имал приятели навсякъде. Търси факти, неговото любопитство е безкрайно и проявява голям интерес в сексуалната просвета. Една жена, която се омъжи за стрелец, трябва да има предвид, че това е мъж, който по сърце винаги си остава ерген.
 
 
Неговият сексуален живот
 
Помните ли песента за момчето, което като не можело да бъде близо до момичето, което обича, обичало момичето, до което било близо. То трябва да е било стрелец. Мъжът стрелец прелита от жена на жена като пчела, смучейки нектар от всяка. Не може да се въздържи. Той е влюбен в един идеализиран романтичен сън и трябва да търси този идеал навсякъде, където може. Сексът за него е голямо преживяване, харесва му, но той не чувства, че Земята се върти. Кой иска да живее в средата на земетресението? Предпочита да се разхожда в тиха красива градина и да къса цветовете, които привличат погледа му. Възбудата за него е в търсенето, забавата – предиграта. Обаче когато той успее да заведе едно момиче в спалнята, то може да бъде разочаровано. Символът на този знак е стрелец, който дърпа стрелата си, но тя не винаги улучва целта, поне не първия път. Хам, бам, извинявайте мадам – това често е резултатът, и жената е зарязана да виси като дреха в килер. Друга страна – мъжът стрелец никога не е отегчен от секса. Той го обича, той е първият, който ще опита нова поза, различно изпълнение – назовете го и той ще го изпълни. Скоро получих писмото от една млада жена, която питаше дали желанието на нейния приятел стрелец да прави любов 3-4 пъти на ден ще подкопае нейното здраве. Аз й отговорих, че не може да очаква нещо по-малко от един мъж, роден под този знак. Той обикновено има две или три любовни афери едновременно, но ако жените участнички се съберат, те могат да открият, че техният любовник, макар и незадоволителен, може да се справи веднъж – количеството може да бъде заместител на качеството.
Той обича аналната игра и аналния секс и често ги комбинира. Не бъдете изненадани, ако той си сложи пръста във вашия ректум и ви доведе до оргазъм. Във всички случаи купете 2-3 изкуствени члена – един за вас и един за него. Той е много сладкодумен и винаги може да ви уговори да направите каквото и да било. Майстор на еротичния масаж – орален и ръчен, неговите пръсти действат като крачета на паяк, леко докосвайки и стимулирайки ерогенните области. Езикът му може да бъде дяволски инструмент, когато се приложи към еротичните места на жената. Една сексуална особеност, към която много мъже стрелци са привързани, е фрикцията (задоволяване, постигано чрез триене на гениталиите в някоя част на тялото на партньора – стъпалата на краката, под мишницата, долната част на челюстта и шията). Той има изключителен интерес към краката на жената. Понякога намира, че актът е по-възбуждащ, ако жената е с чорапи. Извивката на прасеца или кривата на стъпалото са еротизъм за него. Ако една жена стои с кръстосани крака и поклаща обувките си – това е знак. Има склонност към вещите. Може да държи парче коприна или нейните бикини. Всеки опит да бъде критикуван ще доведе до остроумна забележка или словесна контраатака, понякога до прегръдка. Има силна склонност към бисексуалност. Ако това стане позволено, той ще прелита от жена на мъж, без да има предпочитания. Неговите връзки са много и различни. Аморален е като улична котка. За него сексът е живот и той иска да опита всичко.
 
 
Първи срещи
 
Стрелците се отличават с топлота и са интересни разказвачи. Слушайте ги активно и им задавайте подходящи въпроси. Давайте им възможност да демонстрират своя ум. Ако сте мълчаливи, доведете друг приятел. Стрелецът обича хора, които разговарят с удоволствие. Има изтънчено чувство за хумор и не харесва всички, които при събиране скучаят и не могат да поддържат разговор.
Ако обичате животни – кучета и коне, имате естествена допирна точка. Котките също, въпреки, че те не се котират много, тъй като те не споделят живота на открито.
За първата среща уредете нещо навън – отидете да плувате на нудистки плаж, ако има такъв, или предложете пикник в гората, конни състезания, ски, екскурзия. Но трябва да бъдете сигурни, че ще можете да издържите. Стрелците са известни със своята издръжливост. Може да предложите пътуване за една нощ или за края на седмицата. Стрелецът е откровен по въпросите на секса. Купете билети за музикална комедия или балет – обичат всичко, свързано с музика и движение на сцената. Ако организирате събиране, не канете много хора. Стрелците са добре дошли – нещо, което могат да носят на открито, или нещо, което действа на техните цигански инстинкти – чанта за пътуване например. Важно е да запомните: стрелецът винаги желае да бъде ваш приятел. От вас зависи дали тези отношения ще прераснат в нещо повече.
 
 
Ерогенни зони
 
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените – и косата им. Играйте си с нея, навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст. Неговата чувствителна зона е близо до гениталиите – леко прибягване с език от коляното до основата на крака ще му достави удоволствие.
 
 
Сбогуване
 
Когато всичко свърши и вие търсите начин да прекъснете историята, няма да имате много тревоги. Без съмнение стрелецът ще чувства същото. Това е една връзка, която може да приключите без усложнения. Можете да осигурите нещата, като станете диктатор, който се опитва да диктува облеклото и поведението на стрелеца в обществото. Критикувайте навиците и приятелите му. Бъдете нетърпеливи. Гледайте нещата откъм неприятната им страна. Стрелецът е оптимист, който вярва, че щастието го чака навсякъде. Ако искате да се освободите от жената, станете тъжен, тих и стойте в къщи, настоявайте да си смени работата или да стои в къщи. Когато излезете, флиртувайте с други жени.
Ако мъжът стрелец започне да ви къса нервите, направете голямо събиране и поканете хора, които той смята за неподходящи. Опитайте да му досаждате и да му обяснявате, че неговите нови идеи са непрактични, критикувайте новите му проекти. През нощта дръжте прозореца затворен. Ограничете своята сексуална активност до спалнята вкъщи. Една сутрин ще се събудите и ще намерите забодена на възглавницата бележка, с която ще ви каже, че сте толкова свободна, колкото и той.
 
 
 
МЪЖЪТ СТРЕЛЕЦ И ДРУГИТЕ ЗОДИИ
 
ОВЕН И СТРЕЛЕЦ
 
Въпреки че много си приличат, техните взаимно изгарящи се натури обещават много фойерверки. Споровете обаче са кратки. Те имат начален импулс да правят нещата заедно извън спалнята и ще имат много приятели. И двамата обичат активния и спортен живот. Ако са добре в секса, всичко останало ще е добре. Това включва една връзка или брак.
 
ТЕЛЕЦ И СТРЕЛЕЦ
 
Телецът иска да доминира, а стрелецът не позволява да бъде воден. В секса е възможно постоянните страсти на телеца да не бъдат задоволени от случайните импулсивни желания на стрелеца. Практичната домошарска природа на телеца също е обидена от неуморното търсене на авантюри от стрелеца. Необходима е дисциплина даже за къса връзка. Едно малко чудо е необходимо за по-дълга връзка.
 
БЛИЗНАЦИ И СТРЕЛЕЦ
 
Те са твърде неспокойни и без корени за истински трайно съжителство. Бързо развиват други интереси и започват да се занимават с тях. И двамата са забавни любовници и се радват на компанията си за известно време, но близнакът става критичен, а стрелецът изчезва по най-късия път. Връзката почти винаги е безнадеждна, но в някои редки случаи може да бъде интригуваща.
 
РАК И СТРЕЛЕЦ
 
Двамата са на противоположните граници на зодиака. Ракът се нуждае от стабилност, докато стрелецът иска да бъде свободен да скита. Ракът е твърде чувствителен, за да съжителства с контактния стрелец. Може да съществува полезна сексуална хармония, но стрелецът скоро среща железните пръчки на клетката, която му подготвят, и излита. Могат да бъдат добри приятели. Лоши предзнаменования за брак.
 
ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ
 
Тези взаимоотношения предлагат голяма свобода. Лъвът държи ключа към страстта, който може да обнови стрелеца. Могат да бъдат чудесни партньори в леглото. И двамата се уважават и се радват на компанията си. Споделят любовта към авантюрите и се справят с леко сърце с трудностите. Хубава връзка и брак, който може да ги заведе в рая.
 
ДЕВА И СТРЕЛЕЦ
 
Тяхната връзка приключва бързо. Приближаването на щастливеца стрелец води девата до лудост. Секса те започват със сексуални игри, но въпреки това все още остават 23,5 часа от денонощието. Обичащата книгите тиха дева, склонна към прост живот, пристрастие на ума, няма много общо с неуморния и импулсивен, обичащ живота стрелец. На свой ред стрелецът намира девата досадна и отегчителна. Забравете го.
 
ВЕЗНИ И СТРЕЛЕЦ
 
Толерантността на везните е точно това, от което се нуждае стрелецът. Везните наблюдават с любовно удоволствие дяволиите на стрелеца. И двамата са сексуални и упоритата везна ще получи най-доброто от своя партньор. Те се харесват, намират малко причини да се карат, имат много приятели и интереси извън дома. Има прогнози за къса и за дълга връзка.
 
СКОРПИОН И СТРЕЛЕЦ
 
Стрелецът среща страстната натура на скорпиона. Тревогите възникват, ако стрелецът покаже своята естествена нужда от свобода и независимост, тъй като скорпионът се нуждае от верен приятел, на когото може да разчита. Стрелецът има бърз темперамент, който скоро изстива. Гневът на скорпиона трае завинаги, веднъж избухнал като фонтан. Физически могат да бъдат поносими, но един брак ще бъде пълен с неприятности.
 
СТРЕЛЕЦ И СТРЕЛЕЦ
 
Интригуваща, но хаотична комбинация. Винаги има нещо, което да се готви, но не се знае кой е изтървал мазнината в огъня. Общата непредсказуемост на техния стил на живот създава една комбинация, която изважда навън най-лошото от двамата. Техните неспокойни натури скоро започват да търсят свобода – всеки от другия. Те са кораби, които се разминават в нощта. Не могат да направят пристанище заедно и да тръгнат за дълго пътешествие.
 
КОЗИРОГ И СТРЕЛЕЦ
 
Отмерената земна природа на козирога е шокирана от импулсивния, безгрижен стрелец. Козирогът иска уважение и откровение. Парите също представляват проблем. Козирогът е скъперник, а стрелецът е свободен прахосник, иска всичко което може да се купи с пари. Растящата вълна на недоволството ги удавя.
 
ВОДОЛЕЙ И СТРЕЛЕЦ
 
Поддържащият се на ниво водолей винаги може да подхрани тази връзка на равна нога. Те споделят любовта към авантюрите и приключенията на открито. Сексът ще бъде свободен, независимо дали в спалнята или на борови иглички, нито един от двамата не е ревнив, никой не се опитва да доминира над другия. Те се забавляват добре, с въображение са и връзката им се задълбочава в брак.
 
РИБА И СТРЕЛЕЦ
 
Нито единият от двамата не осигурява сигурността, която е необходима на другия. Има моментни неща, но дамоклиевият меч виси над тях. Стрелецът се чувства потиснат от хитростта на рибата и неговите енергия и оптимизъм бавно потъват в блатото на депресията. Много трудна връзка, почти невъзможен брак.