Потребителско име Парола Забравена парола?

SiteKreator Ръководство
(на английски)

Библиотека от указания и съвети, покриваща пълната функционалност на SiteKreator - от основни инструкции за създаването на уеб сайт, до съвети за SEO оптимизации.

Свържете се с нас
   

Ако сте наш потребител, моля влезте във административния интерфейс на вашия акаунт и използвайте Help бутона горе в дясно.
За общи въпроси и запитвания, използвайте формата за връзка с нас.

Правни условия

1. Политика за личната информация

NetClime Inc уважава личната информация на потребителите на SiteKreator. Ние не разкриваме и не продаваме потребителска информация на трети страни. Вашият email адрес ще бъде използван единствено за съобщения, свързани със SiteKreator.

NetClime Inc няма да наблюдава, редактира или разкрива съдържанието на потребителски уеб сайт, освен ако не е принудена да го направи по закон или ако такова действие не е наложително, за да: (1) защити правата или имуществото на NetClime Inc или (2) премахне проблеми, свързани със софтуера или услугата на SiteKreator.

 

2. Гаранции, отговорност, рискове

Като потребител на тази услуга се съгласявате, че вие поемате рисковете, свързани с ползването й.

 

NetClime Inc не гарантира, че услугата ще задоволи вашите изисквания или че ще бъде непрекъсната, сигурна или без грешки в 100% от времето на ползване. NetClime Inc не гарантира правдоподобността и надеждността на всяка информация, получена чрез услугата, и не гарантира поправката на възникнали дефекти.

 

Прехвърлянето на всякакви материали / данни от сървърите или получаването им по друг начин чрез ползване на услугата, се извършва по ваша собствена преценка и на ваш риск и вие ще бъдете отговорни за всяка повреда на вашата компютърна система или загуба на данни в следствие на такова прехвърляне.

 

Никой съвет или информация в писмен или устен вид, получена от NetClime Inc, не представлява гаранция, освен ако не е изрично споменато в настоящия документ.

 

3. Ограничение на отговорността. Освобождаване от отговорност.

NetClime Inc не е отговорна за:

 

3.1. Всички директни, косвени, случайни, специални или произтичащи вреди, резултат от употребата или невъзможността за употреба на услугата;

 

3.2. Разходите за придобиване на заменяеми стоки и услуги, резултат от закупени или придобити по друг начин стоки или услуги, получени съобщения или транзакции, проведени чрез услугата;

 

3.3. Неоторизиран достъп или промяна на потребителско прехвърляне на данни, в това число вреди или загуба на приходи;

 

3.4. Изявления или действия на трета страна относно услугата.

 

4. Имуществени права на NetClime Inc

Потребителите се съгласяват, че SiteKreator е услуга и софтуер, които съдържат конфиденциална информация, защитена от действащите закони за интелектуалната собственост и търговските марки. Вие се съгласявате да не модифицирате, заемате, отдавате под наем, продавате, разпространявате или създавате производни творби, базирани на услугата и софтуера на SiteKreator като цяло или отчасти, освен ако изрично не сте оторизирани от NetClime Inc. 

 

5. Търговски марки

SiteKreator и NetClime са търговски марки на NetClime Inc. Всички други споменати търговски марки са собственост на техните притежатели.

 

6. Законова рамка

Правилата за ползване на SiteKreator в България са защитени от Закона за авторското право и сродните му права.