Потребителско име Парола Забравена парола?

SiteKreator Ръководство
(на английски)

Библиотека от указания и съвети, покриваща пълната функционалност на SiteKreator - от основни инструкции за създаването на уеб сайт, до съвети за SEO оптимизации.

Свържете се с нас
   

Ако сте наш потребител, моля влезте във административния интерфейс на вашия акаунт и използвайте Help бутона горе в дясно.
За общи въпроси и запитвания, използвайте формата за връзка с нас.

Правила за ползване

1. Потвърждаване и приемане на Правилата за ползване
Използвайки SiteKreator, Вие показвате съгласието си с Правилата за ползване, изложени по-долу, и потвърждавате Правните условия на SiteKreator. Тези документи могат да бъдат модифицирани без предварително предупреждение. Продължаващото ползване на услугата от потребителя показва неговото положително приемане на тези промени.
       
Текущата версия на Правилата за ползване и Правните условия са достъпни он-лайн на адрес http://sitekreator.bg. Те обхващат цялото споразумение между потребителите на SiteKreator и NetClime Inc, освен ако изрично не е посочено друго.
       
2. Описание на услугата. Промени на услугата.
SiteKreator осигурява на потребителите разнообразни услуги за публикуване на уеб страници и управление на съдържанието, включително средства за създаване и поддържане на уеб страница и хостинг услуги за тази уеб страница. За да използват услугата, потребителите трябва да осигурят собствен достъп до Интернет и да заплатят съответните такси, свързани с такъв достъп.

(i) Регистрацията за SiteKreator може да бъде безплатна или платена в зависимост от избрания пакет. NetClime Inc си запазва правото да променя условията и цените на пакетите като предварително уведоми потребителите си чрез съобщение публикувано на сайта на http://sitekreator.bg или изпратено по имейл.

(ii) Собствениците на безплатни SiteKreator акаунти трябва да влизат в системата поне веднъж на 6 месеца, за да поддържат сайта си активен. Потребители, за които няма регистрирано влизане в системата повече от 6 месеца, се считат за неактивни. NetClime Inc си запазва правото да изтрива сайтовете на неактивни потребители след изпращане на предупредително съобщение по имейл.

(iii) NetClime Inc си запазва правото да спира временно сайтове, които използват функционалност и дизайн извън текущия пакет на потребителя и след като е бил уведомен за това, потребителят не е преминал към пакет, включващ тази функционалност и дизайн.
         
(iv) NetClime Inc си запазва правото да използва сайтове на свои клиенти в маркетинг материали и демонстрационни материали, свързани с употребата на SiteKreator.bg, освен ако не получи от собственика на сайта изрична молба същият да не бъде публикуван или използван в рекламните материали.
       
3. Задължения на потребителя
Всеки потребител носи отговорност за съдържанието, публикувано на неговия SiteKreator уеб сайт. NetClime Inc не контролира съдържанието, публикувано чрез услугата, не гарантира достоверността или качеството на подобно съдържание и не може да носи отговорност за него. Ползването на услугата е предмет на местно, национално и международно право, както и на специфични за Интернет политики и процедури.

Потребителят се съгласява:
3.1. да не използва услугата за нелегални цели;
3.2. да не публикува материали, които са противозаконни, оскърбителни, заплашителни, нецензурни, клеветнически или представляват нарушение на авторското право на трета страна;
3.3. да не уврежда по какъвто и да било начин услугата, включително сървърите и мрежата, свързани с услугата;
3.4. да не възпрепятства ползването на услугата от друг потребител;
  
Потребителят дължи обезщетение на NetClime Inc и нейните филиали, партньори, управители и служители, и носи отговорност за всяко оплакване или искане, направено от трета страна и предизвикано от действията на потребителя, нарушение на тези Правила за ползване или нарушение на авторско или друго право от потребителя.
 
NetClime Inc има право по своя преценка да прекрати поддържането на услугата, в случай че действията на потребителя противоречат на тези Правила за ползване.
  
4. Потребителски акаунти и сигурност
Потребителите са изцяло отговорни за запазване на конфиденциалността на техните парола и акаунт, както и паролите за защитени области от техните сайтове. Потребителите са изцяло отговорни за всички дейности, които се случват в техния акаунт.

Потребителите се съгласяват незабавно да уведомят NetClime Inc за всяко неоторизирано ползване на техния акаунт или всяко друго нарушаване на сигурността, познато на потребителя.
     
5. Собственост на съдържанието
Потребителите запазват авторско право и всички свързани права за материалите, публикувани на техните SiteKreator уеб сайтове.
      
6. Хостинг пространство и други ограничения
NetClime Inc запазва правото автоматично да премахва файлове, превишаващи лимита на пространството за съответния пакет, след изпращане на съобщение по имейл и неизпълнение от страна на потребителя на необходимите действия по премахването на допълнителните файлове или използване на алтернативната възможност за увеличаване на акаунта. NetClime Inc не поема никаква отговорност за изтриването или за невъзможността да запази информацията в SiteKreator.
     
7. Съобщения и прекратяване на услугата
Както NetClime Inc, така и потребителят могат да прекратят услугата с или без причина по всяко време и прекратяването да влезе в сила веднага. NetClime Inc не е отговорна пред потребители или трети страни за прекратяването на услугата. При прекратяване правото на потребителя да ползва услугата и свързания с нея софтуер се прекъсва веднага.
    
8. Условия за продажба
Таксата за всички платени пакети е годишна. Всички плащания са окончателни. Потребителят може да промени своя план от Control Panel > My Account  > Change Plan. Веднъж платил, потребителят трябва да заплаща съответния пакет веднъж годишно. В случай, че не направи плащане, сайтът на потребителя ще бъде автоматично прехвърлен към безплатен пакет.
              
Всички съобщения трябва да бъдат в писмен вид и във форма на публикация или имейл. NetClime Inc може да публикува съобщения на този уеб адрес (http://sitekreator.bg), за да информира потребителите за промени на услугата, на Правилата за ползване или на други важни процедури. Подобни известия представляват съобщения до потребителите.